Avtalsstyrd E-handel b2b

Användarvänlig e-handelsplattform där du kan styra produkt, pris och tillgänglighet ner på enskild kund.

Effektivisera din affär med 

komplett e-handel för b2b online

Vi skiljer inte på e-handelssystem, användarhantering och hemsida/publiceringsverktyg. Vi erbjuder dig allt i ett för att du ska lyckas med försäljning via nätet till andra företag där krav på behörighet, prisgrupper och annat är avgörande. 

Du får med SiteSmart e-handelssystem en kraftfull och användarvänlig e-handelsplattform där du kan styra produkt, pris och tillgänglighet ner på enskild kund. Den är anpassningsbar gällande design och har stöd för det du behöver för att starta, vidareutveckla och växa med din e-handel business to business.

VÄLKOMMEN TILL SITESMART.

SiteSmart E-handelsplattform är bäst i test

Vår e-handelsplattform och publiceringsverktyg har alla tillgänglighets och sökmotorfunktioner som krävs för dig att bli framgångsrik. Med SiteSmart får du helt enkelt kontroll över din e-butik och kan känna dig trygg efter publicering. Det krävs ingen kodkunskap för att optimera din sida, en del sker till och med automatiskt. Så pass bra att vi är Bäst i Test.

Många pratar enbart om konvertering men vi ser uppdraget på ett lite annat sätt. Enkelt förklarat nedan ser du helheten i en bra e-handel.

Det kanske räcker att läsa hit, har vi fångat ditt intresse?

Är du redo att blomma ut?
CALL-TO-ACTION-KNAPP

”klicka här nedan”

”icon” Kundanpassade priser

Skapa kundanpassad inloggning med personlig landningssida. Presentera kundorienterat utbud och prissätt för kundgrupp eller unik kund. Skapa företag med filialer och befattningshavare. Ett företag kan ha obegränsat antal personer kopplade med unik inloggning. Publicera och maila kundspecifika budskap för att kommunicera effektivt och arbeta nära din kund.

”icon”Offert & CRM

Ersätt långdragna telefonsamtal med publik funktion där besökaren kan samla ihop varor och skicka en offertförfrågan. Denna funktion kan aktiveras på produktsumma för att endast visas när besökaren önskar göra större inköp. Offert inkommer till orderlistan men med möjlighet för dig att rabattera eller skicka med bonusprodukt. Du kan även föreslå ersättningsvaror.

”icon”Tid- & behörighetsstyrning

Arbeta med innehåll och produkter när du har tid. Du styr vad som skall synas och under under vilken tid. Du kan styra allt från texter, bilder, bildspel, kampanjer, sidor till hela varugrupper. Behörighetsstyrda kundgrupper där exempelvis “grupp A” kan se specifika varor, sidor och dokument under specifika perioder. Självklart kan du även tilldela dessa grupper specifika priser.

”icon” Multilager & dropshipping

Du får flera val för lager. Har du eget lager i kombination med leverantörslager så fungerar det utmärkt. Lagervisning på produkt kan du anpassa med text och bild för att passa dina villkor för respektive lager. Du kan ange valfri text i olika nivåer, ex: Finns i lager, Endast en kvar, Fåtal kvar, Hos leverantör 3-5 dagars leverans. Har du flera butiker hanterar vi det också.

”icon” Flexibelt dra & släppa-verktyg

En e-handel får aldrig stelna i sin form. Den måste vara flexibel och snabbt anpassningsbar innehållsmässigt för den tid den verkar i. Detta utan fördyrande och tidsödande åtgärder eller krav på teknisk expertis. Med SiteSmart kan du själv skapa en levande e-handel med attraktiva landningssidor, produktlistor och självklart en startsida som passar dig.

”icon” Filtrering / urval av produkter

Gör dina produkter mer sökbara för besökaren genom att ge produkten specifikations taggar som exempelvis: typ, material, färg, storlek mm. Du kan själv välja vilka taggar du använder och skapa unika filterregler för varje kategori / varugrupp. Funktionen hjälper din besökare att snabbare hitta den produkt de söker vilket höjer deras upplevelse av din sida samt ökar konvertering.

SiteSmart är enkelt att bygga ut och integrera med externa aktörer inom exempelvis betalningar, frakter eller marknadsplatser

”icon” Betallösningar 

En bra e-handel måste ha en bra kassa med säker, snabb och enkel betalning.

”icon” Fraktlösningar

Framgångsrika e-handlare erbjuder snabba leveranser

”icon” Övriga möjligheter

Flexibel e-handel med funktioner som driver trafik

”icon”Affärssystem

Effektivisera din e-handel med koppling mot ett affärssystem

Är du redo att koppla upp dig och blomma ut?
CALL-TO-ACTION-KNAPP

”klicka här nedan”

Konverteringsoptimering!
Det är inte vi som hittat på den nonchalanta benämningen...

(Vi kan GDBTKPEMV eller “Gör-din-besökare-till-kund-på-effektivast-möjliga-vis”)
Fyller du i formuläret nedan och skickar så har vi lyckats leva som vi lär :)

Fler nyheter?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om oss, vår e-handelsplattform och fantastiska publiceringsverktyg.

Välkommen till e-handelsbyrån i Motala endast ett stenkast från hamnen - 58°53`50.2"N, 15°04`01.1"E
Jodå, vi har ett kontor på Södermalm i Stockholm också men det är i den lagom stora sjöstaden vid Vättern som all magi händer.

UTVECKLING & SUPPORT
Östra Hamngatan 3, Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » info@sitesmart.se

MARKNAD & FÖRSÄLJNING
Östra Hamngatan 3, Motala

Telefon: 0760-15 45 40
E-post: sales@sitesmart.se

KONTOR STOCKHOLM
Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: info@sitesmart.se

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av PrimeQ Koncernen med en total omsättning av ca 140 miljoner.

Copyright © 2020 SiteSmart