Integrationer som förbättrar

Effektiviserar, förenklar, ökar prestanda och konvertering samt sparar din tid

Nya samarbeten som vi inom kort lanserar

Med Shiplink löser du hela företagets fraktbehov på en gång. Frakta billigt och enkelt med Sveriges ledande transportföretag.

Channable erbjuder mer än 2500 prisjämförelsewebbplatser, anslutna nätverk och marknadsplatser att välja mellan.

MultiSafepay erbjuder de mest omfattande betalningslösningarna, oavsett om du säljer dina produkter lokalt eller över hela världen-

Pi Datametrics i Samarbete med SiteSmart tar SEO sökmotoroptimering till en helt ny nivå. Avancerade datainsamling och konkurrentanalys automatiserar analysen.

”icon” Betallösningar som stöds i SiteSmart e-handel

En bra e-handel måste ha en bra kassa med säker, snabb och enkel betalning. Vill du lyckas med e-handel eller annan aktivitet som kräver betalning via internet, då måste du ha en bra samarbetspart som på ett smart sätt kan ta betalt.  Det kan vara allt från microbetalningar genom SMS till kortbetalning eller fakturatjänster. Vi vet vad som krävs och hjälper dig gärna till rätt lösning.

”icon” Fraktkoppling och TA-system i SiteSmart e-handel

Fraktkoppling och TA-system i SiteSmart e-handel
Framgångsrika e-handlare erbjuder snabba leveranser Ta steget fullt ut och integrera din e-handel med ett fraktbolag. Vi erbjuder kopplingar (TA-system) till de flesta fraktbolag världen över genom Unifaun. En koppling och du har full frihet, sparar tid och undviker felaktiga leveransadresser.

”icon” Google shopping, Prisjakt, Pricerunner mfl

Flexibiliteten att skapa och underhålla en e-handelssida som ger besökaren mer är oändlig. Du kan även bygga ut din sida och kombinera med andra moduler/tilläggsfunktioner. Aktivera dina kunder/besökare med frågor eller filmer, eller varför inte auktionera ut någon produkt i shopen för att driva trafik.  Med SiteSmart E-handel ökar du dina chanser till högre konverteringsgrad, från besökare till avslut. SiteSmart E-handels funktioner ger dig mer affärer.

”icon”Koppla din e-handel mot ett affärssystem

Att driva en e-handel är ofta ett stort arbete och tar mycket tid. Det kan dock effektiviseras med kopplingar mot ett affärssystem så att produkt, kund och orderdata synkroniseras. Du slipper då problem med felaktiga lagersaldo och du sparar värdefull tid som du kan lägga på att driva trafik och öka dina affärer.  SiteSmart samarbetar med flera affärssystem och erbjuder kopplingar mot dessa via Sharespine.

Förenkla kundregistrering

Det går att få tag på mycket information öppet på internet, det dock svåra är att veta vilken information du kan lita på. Därför levererar vi på SiteSmart tillsammans med Roaring enbart kvalitativt data från säkra källor som exempelvis Skatteverket SPAR, Bolagsverket och Creditsafe. Fånga dina besökare, bygg kundklubb och påverka din framtida försäljning.

Nu har du som använder Sitesmart som publiceringsverktyg eller e-handelsplattform möjlighet att

automatisera er kundregistrering...

...med Roaring i princip utan någon insats alls.

Tänk dig att du istället för att fylla i fält med förnamn, efternamn, gatuadress, gatunummer, postnummer och postort istället enbart behöver fylla i ditt personnummer alternativt organisationsnummer och sedan fylls resten av formuläret automatiskt med aktuella och korrekta namn- och adressuppgifter

VÄLKOMMEN TILL  SITESMART.

”icon” Personer

Ni får tillgång till alla folkbokförda personer i Sverige, låt era nya kunder registrera sig hos er genom att enbart behöva ange sitt personnummer därefter fylls namn och adressuppgifter i automatiskt. Ni får dessutom en kontroll på att personen verkligen existerar samt slipper dubbletter i ert kundregister.

”icon”Företag

Ni får tillgång till alla företag i Sverige, låt era kunder ange sitt organisationsnummer och alla uppgifter om företaget hämtas automatiskt. Förutom korrekta namn och adressuppgifter så får ni även en kontroll på att företaget existerar, är verksamt och inte tex försatt i konkurs.

Är du redo att blomma ut?
CALL-TO-ACTION-KNAPP

”klicka här nedan”

Konverteringsoptimering!
Det är inte vi som hittat på den nonchalanta benämningen...

(Vi kan GDBTKPEMV eller “Gör-din-besökare-till-kund-på-effektivast-möjliga-vis”)
Fyller du i formuläret nedan och skickar så har vi lyckats leva som vi lär :)

Fler nyheter?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om oss, vår e-handelsplattform och fantastiska publiceringsverktyg.

Välkommen till e-handelsbyrån i Motala endast ett stenkast från hamnen - 58°53`50.2"N, 15°04`01.1"E
Jodå, vi har ett kontor på Södermalm i Stockholm också men det är i den lagom stora sjöstaden vid Vättern som all magi händer.

UTVECKLING & SUPPORT
Östra Hamngatan 3, Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » info@sitesmart.se

MARKNAD & FÖRSÄLJNING
Östra Hamngatan 3, Motala

Telefon: 0760-15 45 40
E-post: sales@sitesmart.se

KONTOR STOCKHOLM
Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: info@sitesmart.se

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av PrimeQ Koncernen med en total omsättning av ca 140 miljoner.

Copyright © 2020 SiteSmart