Avtalsstyrd E-handel B2B

Användarvänlig och kompetent e-handelsplattform där du kan styra produkt, pris och information ner på enskild kund

Effektivisera din affär med komplett e-handel för B2B online

Vi skiljer inte på e-handelssystem, användarhantering och hemsida/publiceringsverktyg. Sitesmart erbjuder dig allt i ett för att du ska lyckas med försäljning via nätet till andra företag där krav på behörighet, prisgrupper och annat är avgörande. 

Du får med SiteSmartQ en kraftfull och användarvänlig e-handelsplattform där du kan styra produkt, pris och tillgänglighet ner på enskild kund. Den är anpassningsbar gällande design och har stöd för det du behöver för att starta, vidareutveckla och växa med din e-handel business to business.

EN AV VÅRA KUNDER:

Dahl Medical - ett livsviktigt uppdrag

Dahl Medical är företaget som hjälper föreningar, arbetsgivare och myndigheter att rädda liv! Företaget har varit en kund till oss i många år och vi har tillsammans tagit fram flertalet e-handelssidor med business to business i fokus. Som återförsäljare av hjärtstartare, förband och utbildning är det viktigt att e-handeln levererar när det väl gäller och är enkel att navigera. Lika enkelt som Dahl Medical vill att det ska vara för personer runt om i landet att öka tryggheten för anställda, boenden och föreningsmedlemmar.

SiteSmart hjälper till i försäljning av Första Hjälpen -produkter, men hur kan vi hjälpa dig?

Boka Demo

Gör det enkelt att växa med SiteSmartQ

Inom Business to business kan de många gånger vara nödvändigt att koppla in externa aktörer för att underlätta för kunderna med exempelvis finansiering, leverans och olika affärssystem. Vår flexibla e-handelsplattform gör det enkelt för ditt företag att bygga ut och framför allt växla upp.

En plattform anpassad för B2B försäljning och allt däromkring

Sedan förenandet mellan Sitesmart och PrimeQ har vi kunnat expandera vår verksamheten och samlat allt vad företagande kan innebära på en plats. Vi kan nu erbjuda dig företagslösningar inom allt från ekonomi, Office 365, affärssystemet Xledger och mycket mer. 

Är du intresserad av några av våra företagslösningar? Boka in ett möte så hittar vi det bästa alternativet för dig!

Funktioner för dig som säljer till återförsäljare eller andra företag...

Logga in som kund

Skapa kundanpassad inloggning med personlig landningssida, företag med filialer och befattningshavare eller presentera kundorienterad utbud och prissätt därefter. Möjligheterna är många och ditt företag kan ha obegränsad antal personer kopplade, alla med unik inloggning. Publicera och maila kundspecifika budskap för att kommunicera effektivt och arbeta nära din kund.

Kundanpassade priser

Med hjälp av de personliga inlogg som kan skapas unikt för varje företagskund har du möjlighet att styra priser på enskilda affärer. Du väljer själv om detta ska beröra en viss kundgrupp eller en specifik kund där både sortiment, prislistor och rabatter kan anpassa helt efter kundens behov och önskemål. Maxantalet personliga inlogg är obefintligt och du kan styra varje krona.

Tid- & behörighetsstyrning

Arbeta med innehåll och produkter när du har tid. Du styr vad som skall synas och under under vilken tid. Du kan styra allt från texter, bilder, bildspel, kampanjer, sidor till hela varugrupper. Behörighetsstyrda kundgrupper där exempelvis “grupp A” kan se specifika varor, sidor och dokument under specifika perioder. Självklart kan du även tilldela dessa grupper specifika priser.

Offert & CRM

Ersätt långdragna telefonsamtal med publik funktion där besökaren kan samla ihop varor och skicka en offertförfrågan. Denna funktion kan aktiveras på produktsumma för att endast visas när besökaren önskar göra större inköp. Offert inkommer till orderlistan men med möjlighet för dig att rabattera eller skicka med bonusprodukt. Du kan även föreslå ersättningsvaror.

Produktpaket - SET artiklar

Öka merförsäljningen för ditt företag & förenkla för dina kunder med olika produktpaket, även kallat SET artiklar. Här har du möjlighet att plocka ihop ett kit av produkter & tjänster efter kundens behov. Ett enkelt sätt att förenkla strukturen i din e-handel samt köpprocessen för dina kunder. Prisuträkning av SET-artiklar baseras på artiklarnas ingångsvärde helt automatiskt i vår SET-funktion.

Stafflade priser - volymrabatt

Många gånger kan det vara attraktivt för kunder att ta del utav rabatter och inte minst för ditt företag att öka försäljningen! Med vår e-handelsplattform SiteSmartQ är detta en given funktion som gör det enkelt för dig inom business to business att erbjuda olika kampanjer och rabatter till era företagskunder. Välj mellan stafflade priser eller volymrabatter efter era behov.

Filtrering / urval av produkter

Gör dina produkter mer sökbara för besökaren genom att ge produkten specifikations taggar som exempelvis: typ, material, färg, storlek mm. Du kan själv välja vilka taggar du använder och skapa unika filterregler för varje kategori / varugrupp. Funktionen hjälper din besökare att snabbare hitta den produkt de söker vilket höjer deras upplevelse av din sida samt ökar konvertering.

Multilager & dropshipping

Du får flera val för lager. Har du eget lager i kombination med leverantörslager så fungerar det utmärkt. Lagervisning på produkt kan du anpassa med text och bild för att passa dina villkor för respektive lager. Du kan ange valfri text i olika nivåer, ex: Finns i lager, Endast en kvar, Fåtal kvar, Hos leverantör 3-5 dagars leverans. Har du flera butiker hanterar vi det också.

E-handelsnyheter och tips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om vår e-handelsplattform. Följ oss så ger vi dig kunskap om hur du kan växla upp i din e-butik.

Huvudkontor Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » 
info@sitesmart.se

Kontor Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: » 
hej@primeq.se

Följ oss

» Linkedin
» Facebook
» Instagram

SiteSmart en del av

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av View Group med ca 600 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 800 miljoner SEK.

Copyright © 2022 SiteSmart   |   » Sitemap