Integrationer som förbättrar

Effektivisera, förenkla, öka prestanda och konvertering samt sparar mycket av din egen tid

Samarbete mellan SiteSmart och partners, möjligheternas plattform

SiteSmartQ är en mycket omfattande plattform med de flesta funktioner du behöver för att driva en effektiv e-handel. Vi har även valt att bygga vidare med kopplingar till duktiga partners som erbjuder tjänster som täcker alla dina behov. Tillsammans blir vi kostnadseffektiva, kompletta och starka. 

En av våra är Wasa Kredit där vi erbjuder dig som säljer B2b en fantastisk checkout med hyra och leasing. Wasa Kredit hjälper dig även med mjukvarufinansiering av vår Plattform.

SiteSmartQ - betallösningar

SiteSmartQ har färdiga kopplingar mot de flesta aktörer på marknaden. Vi erbjuder dig traditionell faktura och postförskott i kombination med ledande checkout-lösningar. Om du saknar din favorit så kontakta oss så tittar vi på möjligheten att hjälpa dig.

SiteSmartQ - logistik TA-system

Vår flexibla e-handelsplattform gör det enkelt för ditt företag att bygga ut och framför allt växla upp med automation inom affärssystem, frakt och logistik.

SiteSmartQ - övriga kopplingar

SiteSmartQ gör det enkelt att växa! Att marknadsföra din shop och dina produkter är viktigt. I SIteSmartQ kan du enkelt nå ut via prisjämförelsesidor eller marknadsplatser. Saknar du någon aktör så kontakta oss så hittar vi en lösning. Vi erbjuder många kanaler via vår partner Sharespine.

E-handelsnyheter och tips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om vår e-handelsplattform. Följ oss så ger vi dig kunskap om hur du kan växla upp i din e-butik.

Huvudkontor Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » 
info@sitesmart.se

Kontor Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: » 
hej@primeq.se

Följ oss

» Linkedin
» Facebook
» Instagram

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av PrimeQ Koncernen med en total omsättning av ca 140 miljoner.

Copyright © 2021 SiteSmart   |   » Sitemap