Tjänster som tar din E-handel till nya höjder

Erfarenhet och kunskap är viktiga ingredienser för att du och din e-handel ska prestera på topp. Vi på SiteSmart hjälper dig!

Boka kostnadsfri demo

En One stop shop för e-handlare

Du behöver inte ingå avtal med flera olika leverantörer för att skapa en e-handel åt ditt företag. Med expertis inom olika områden erbjuder Sitesmart dig kompletta lösningar för en ny och förbättrad e-handelssida där målet är att du som kund även ska lära dig grunderna till vad som krävs för en optimerad e-handel. 

Vi hjälper dig med allt från uppsättning av struktur i vår e-handelsplattform SiteSmartQ, SEO, Konverteringsoptimering och mycket, mycket mer. En helhetslösning under ett och samma tak! Alla våra uppdrag ligger oss varmt om hjärtat och vår vision är att finnas som stöd och ge råd även efter att din nya e-handel lanserats.

Vill du veta mer - kontakta oss!

Design och identitet

Skapa en plattform där ditt företag återspeglas redan i designen. Med oss på SiteSmart tar vi tillsammans fram en design som är attraktiv både för ditt företag och dina kunder.

Måttet på god E-handelsdesign

Konverteringsoptimering

Många besökare betyder inte nödvändigtvis ökad försäljning i din e-handel. Konverteringsgraden är det som spelar roll, men hur förbättrar du den? Och vad innebär de egentligen?

Öka försäljningen med konverteringsoptimering

SEO sökmotoroptimering

Första steget till en gynnsam e-handel? Att nå ut till dina potentiella kunder! Genom sökmotoroptimering hjälper du "rätt" kunder att hitta och välja just din e-handel.

SEO Sökmotoroptimering - Mer trafik & fler kunder

SEM sökmotormarknadsföring

Bland miljontals företag och tusentals konkurrenter på internet vill du vara den som syns, på rätt plats vid rätt tillfälle. Öka dina chanser med sökmotormarknadsföring!

SEM Sökmotormarknadsföring

E-coaching

Du behöver inte ha lång erfarenhet för att driva en e-handel, den står vi för! Vi ger dig support under hela processen, från första kontakt till lansering, allt för att du ska sälja mer.

E-coaching med SiteSmart

Copy och Content

Unikt och intresseväckande innehåll är viktigt, dels för att klättra i sökmotorer men även för att fånga besökare & potentiella kunder på din sida. Bra copy är grunden till din framgång.

Copy och content - innehållet som lyfter din e-handel

Person i blå skjorta som sitter vid ett skrivbord med en miniräknare i handen och verkar ha full kontroll på kostnader.

Mjukvarufinansiering

Vår nya finansieringslösning gör det enkelt för dig att uppdatera till en ny e-handel. Du behåller likviditet i ditt företag och gör det kostnadseffektivt att investera i framtiden.

Mjukvarufinansiering gör det enkelt att växa

Webbutveckling

SiteSmartQ är en flexibel plattform och det är vårt webbteam också. Behövs specialfunktioner och anpassningar till din e-handel så löser vi det. Tillsammans är vi framgångsångsrika.

Webbutveckling made in Motala

E-handelsnyheter och tips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om vår e-handelsplattform. Följ oss så ger vi dig kunskap om hur du kan växla upp i din e-butik.

Huvudkontor Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » 
info@sitesmart.se

Kontor Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: » 
hej@primeq.se

Följ oss

» Linkedin
» Facebook
» Instagram

SiteSmart en del av

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av View Group med ca 600 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 800 miljoner SEK.

Copyright © 2022 SiteSmart   |   » Sitemap