E-coaching med SiteSmart

Vår tjänst för e-handelsstrategier och support

Många pratar enbart om leverans och konvertering

Vi ser uppdraget och din resa med online försäljning på ett lite annat sätt. I grafen ser du helheten i en bra e-handel enkelt förklarat.

Vi delar med oss av vår erfarenhet från 100-tals systemleveranser under vår resa. Med erfarenhet, kunskap och vår e-handelsplattform SiteSmartQ kan vi hjälpa dig och din e-handel att växa. SiteSmart finns tillgängliga för introduktion i verktyget innan lansering av din nya e-handel och även supporttjänster efter ompekning. 

Vi ser dig som en samarbetspartner snarare än en kund. Tillsammans skapar vi mer affärer och värnar om långsiktiga relationer.

Vill du veta mer - boka demo

Att byta e-handelsplattform har aldrig varit enklare

Processen i sig att flytta över information från din förra e-handelsplattform är snabbt och smidigt gjort med hjälp av oss på SiteSmart. För att du själv ska kunna arbeta i verktyget så går vi tillsammans igenom plattformens funktioner som är aktuella för dig. Vi ger dig tips och råd kring hur du kan tänka kring landningssidor, hur du ska fånga dina kunder, inspirera till merköp och hur du ska presentera utbudet.

E-handel med kundupplevelse och konvertering i fokus

E-handelsnyheter och tips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om vår e-handelsplattform. Följ oss så ger vi dig kunskap om hur du kan växla upp i din e-butik.

Huvudkontor Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » 
info@sitesmart.se

Kontor Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: » 
hej@primeq.se

Följ oss

» Linkedin
» Facebook
» Instagram

SiteSmart en del av

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av View Group med ca 600 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 800 miljoner SEK.

Copyright © 2022 SiteSmart   |   » Sitemap