Meny

   Support

Gabriella, Sofia & Mathilda | Våra Specialister

Webbtjänster för din webbplats och e-handel

Webbtjänster är viktiga element för att du och din e-handel ska prestera på topp. Vi på SiteSmart hjälper dig!

Våra webbtjänster - en one stop shop för din
e-handel

Du behöver inte ingå avtal med flera olika leverantörer för att skapa en e-handel åt ditt företag. Med expertis inom olika webbtjänster erbjuder vi på SiteSmart dig kompletta lösningar för en ny och förbättrad e-handelssida där målet är att du som kund även ska lära dig grunderna till vad som krävs för en optimerad e-handel.

Vi hjälper dig med allt från uppsättning av struktur i din e-handelsplattform, SEO, Konverteringsoptimering och mycket, mycket mer. En helhetslösning under ett och samma tak! Alla våra webbtjänster ligger oss varmt om hjärtat och vår vision är att finnas som stöd för dig och att du ska få fler köpklara kunder som mynnar ut i fler affärer.

Våra tjänster

Webbanalys en genomlysning av din webbplats

Med vår webbanalys får du handfasta tips och råd på hur du kan förbättra din digitala närvaro. En analys som ger dig de rätta verktygen att boosta din digitala närvaro och e-handel. 

SEO sökmotoroptimering ökar din synlighet

Första steget till en gynnsam e-handel? Att nå ut till dina potentiella kunder! Genom sökmotoroptimering hjälper du "rätt" kunder att hitta och välja just din e-handel.

SEM sökmotormarknadsföring ökar din lönsamhet

Bland miljontals företag och tusentals konkurrenter på internet vill du vara den som syns, på rätt plats vid rätt tillfälle. Öka dina chanser med sökmotormarknadsföring!

UX design en användarvänlig webbplats

Vi designar användarvänliga webbsidor som både fångar och inspirerar som i sin tur ökar din konvertering. Våra ledord är fånga - inspirera - presentera - konvertera

Webbdesign skapar en attraktiv webbplats

Skapa en webbplats där ditt företag återspeglas redan i designen. Med oss på SiteSmart tar vi tillsammans fram en design som är attraktiv både för ditt företag och dina kunder.

Social media marketing ökar din synlighet

Att bredda sin marknadsföring och synas på sociala medier är något vi starkt rekommenderar. Vi hjälper er ta fram en social media strategi som passar just er för att nå bästa möjliga resultat.

Content editing för att fånga besökaren

Unikt och intresseväckande innehåll är viktigt, dels för att klättra i sökmotorer men även för att fånga besökare & potentiella kunder på din sida. Bra content editing och rätta sökord är grunden till din framgång.

Konverteringsoptimering ökar din försäljning

Många besökare betyder inte nödvändigtvis ökad försäljning i din
e-handel. Konverteringsgraden är det som spelar roll, men hur förbättrar du den? Och vad innebär de egentligen?

WCAG tillgänglighet för fler användare

WCAG handlar om sidans användarvänlighet samt tillgänglighet. Webbplatsen ska följa de riktlinjer som behövs för att öka tillgängligheten för fler användare med funktionsvariationer.

Intresserad av webbtjänster?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group